Informatie middag 25 november 2017

Informatiemiddag Wonen in Zwitserland
25 november 2017 in Nijkerk

Het “mooiste en veiligste eiland van Europa” waar regels nog regels zijn maar ook gehandhaafd worden en waar rust, stabiliteit en veiligheid nog echt betekenis hebben. Dit komt mede doordat Zwitserland geen lid is van de EU en eigen regels kent op federaal-, kantonnaal- en gemeentelijk niveau.

Het is in Zwitserland daarom niet vanzelfsprekend dat u als “buitenlander” zomaar overal een huis mag kopen. Daarom organiseert Smaal Zwitserland tweemaal per jaar een informatiebijeenkomst waarin alle aspecten worden besproken die te maken hebben met de aankoop- en verkoop van een (vakantie)woning in Zwitserland, alsmede de emigratiemogelijkheden en de vestigingsmogelijkheden voor bedrijven. Ditmaal wordt hebt seminar mede georganiseerd met Voorma Walch Makelaars in het Gooi en zullen o.a. René Smaal (Smaal Zwitserland), Mr. Dr. Gerhard Sjobbema (Zwitserland Fiscaal), Rob Veelenturf (Amergeris Wealth Management A.G.) en Ben Schmidt (Schmidt Global Logisitics) presentaties houden over de mogelijkheden en onmogelijkheden in  “The Land of  Milk en Money”.

Datum: zaterdagmiddag 25 november 2017
Locatie: Landgoed De Salentein in Nijkerk.

Graag aanmelden!
Gezien het beperkt aantal plaatsen en het besloten karakter van deze exclusieve presentatie, verzoeken wij u zich tijdig aan te melden. Dit kan per mail info@smaalzwitserland.com onder vermelding van uw naam en contactgegevens, waarna wij u het definitieve programma zullen toezenden. Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze bijeenkomst.

©2017 Smaal Zwitserland. Alle rechten voorbehouden.