Informatie middag

Zwitserland informatiemiddag 

Te koop   : KWALITEIT……..STABILITEIT…….. EN…….. VEILIGHEID……..

Zwitserland, het “mooiste en veiligste eiland van Europa” waar regels nog regels zijn maar ook gehandhaafd worden en waar rust, stabiliteit en veiligheid nog echt betekenis hebben. Dit komt mede doordat Zwitserland geen lid is van de EU en tal van eigen regels kent op kantonnaal- en gemeentelijk niveau.

En daarom is het in Zwitserland niet vanzelfsprekend dat u als “buitenlander” zomaar overal een huis mag kopen. Smaal Zwitserland organiseert tweemaal per jaar een informatiebijeenkomst waarin alle aspecten worden besproken die te maken hebben met de aankoop- en verkoop van een (vakantie)woning in Zwitserland.  Ook de emigratiemogelijkheden en de vestigingsmogelijkheden voor bedrijven komen aan bod.

Kortom: een unieke gelegenheid om u vrijblijvend te laten informeren over de mogelijkheden en onmogelijkheden in ” The Land of  Milk en Money”.

De definitieve datum en locatie zullen binnen enkele maanden bekend worden gemaakt, waarschijnlijk ergens in oktober of november 2017.

Graag aanmelden!
Gezien het beperkt aantal plaatsen en het besloten karakter van deze exclusieve presentatie, verzoeken wij u zich tijdig aan te melden. Dit kan per mail onder vermelding van uw naam en contactgegevens. Wij zullen u dat het definitieve programma toezenden.

Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze bijeenkomst.

Uitzending “Droomhuis gezocht” in Zwitserland.

In deze televisie uitzending op 29 februari 2016 van “Droomhuis gezocht” waren drie objecten uit het huizenaanbod van Smaal Zwitserland te zien. Opmerking: het ging hierbij om een zoektocht naar een “betaalbaar chalet” in de prijsklasse tot ca. CHF 400.000,-  Klik hier voor de uitzending

©2017 Smaal Zwitserland. Alle rechten voorbehouden.